سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود مقاله شناسایی و جداسازی واحدهای ژئومورفیک حوضه آبی میغان

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله شناسایی و جداسازی واحدهای ژئومورفیک حوضه آبی میغان با استفاده از تکنیک GIS وrs فایل ورد (word) دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله شناسایی و جداسازی واحدهای ژئومورفیک حوضه آبی میغان با استفاده از تکنیک GIS وrs فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله شناسایی و جداسازی واحدهای ژئومورفیک حوضه آبی میغان با استفاده از تکنیک GIS وrs فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله شناسایی و جداسازی واحدهای ژئومورفیک حوضه آبی میغان با استفاده از تکنیک GIS وrs فایل ورد (word) :

سال انتشار: 1391

محل انتشار: سومین همایش ملی مقابله با بیابان زایی و توسعه پایدار تالاب های کویری ایران

تعداد صفحات: 10

نویسنده(ها):

عبدالله سیف – دکتری جغرافیا (ژئومرفولوژی) ، عضو هیات علمی دانشگاه اصفهان، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی.
ملیحه محمدی – دانشجوی دکتری جغرافیا (ژئومرفولوژی)، دانشگاه اصفهان، دانشکده جغرافیا و برنامه ریزی.

چکیده:

طبقه بندی نظارت شده 29 از روشهای رقومی مرسوم طبقه بندی داده های ماهواره ای در سنجش از دور است. یکی ازمهمترین قابلیتهای روشهای طبقه بندی امکان استفاده آنها در تولید نقشه های ژئومرفولوژی است. حوضه آبی میغانبه عنوان یکی از حوضه های بیابانی در ایران دارای تقسیمات ژئومرفیک می باشد. در این تحقیق جهت طبقه بندی واحدهای ژئومورفیک حوضه آبی میغان از داده های 6 باند انعکاسی سنجندهETM+ماهواره لندست 7 استفاده گردید. اطلاعات جانبی در این تحقیق شامل نقشه توپوگرافی، زمین شناسی، لایه رقومی آبراههها، مدل رقومیارتفاع 30 ، نرم افزارهایArc map و Envi4.4 جهت پردازش تصاویر و تهیه لایه های اطلاعاتی می باشد. در این مقاله کلیه مراحل پردازش تصویر شامل تصحیح هندسی، بارزسازی خطی بر روی تصویر مورد نظر انجام شده و پس از تعیین نواحی انتخابی کلاسهای طیفی بر اساس روش طبقه بندی نظارت شده به روش حداکثر احتمال 31 با دقت کلی 50 % و ضریب کاپا 64 % تهیه گردید. نتیجه حاصله از این تحقیق نشان می دهد حوضه میغان دارای سه واحد کوهستان، دشتسر و پلایا است. بر سطح دشت سر و پلایا در این حوضه واحدهای فرمی کوچکتر با عنوان مخروط افکنه ، تراسهای آبرفتی ، سطوح رسی و نمکی قابل مشاهده می باشد. در مقیاسی کوچکتر رخساره منظم و دریاچه کویر و; با مساحتی کمتر این حوضه را پوشش میدهند. همچنین نتایج به دست آمده از این تحقیق توانایی فن سنجش از دور وGISجهت شناسایی،تفکیک واحدهای ژئومورفولوژی را به خوبی نشان می دهد.

 

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید
» نظر